Sök

Om Josephine

Lite om mig ...

Är driftig och jobbar gärna inom en salongs alla arbetsområden. Som att småfixa med allt ifrån kaffe, kundbokningar, försäljning av varor, till städ och plock i butiken. 

Vill lära mig allt från grunden och är en kreativ arbetsmyra med stor social kompetens. I framtiden vill jag naturligtvis stå med egna kunder och ge dem en magisk upplevelse. Gillar att förverkliga kunders drömmar. Men även att komma med tips och förslag i hur hår och makeup skulle passa dem. Men alltid som mål att de ska vara 100% nöjda när de lämnar! 

Jag vill alltid ha något att göra. 

Tycker om att jobba och har alltid massor av projekt igång. Något jag dock måste lära mig är att ta konflikter, det är inte min starka sida. Känns fantastiskt att få lov att jobba med sin hobby och sitt intresse! 
Alla i min omgivning har blivit utsatt av mig, allt ifrån storfamiljen till mina vänner och stackars lillebröder som fått stå ut med mycket under sin uppväxt;) 

Jag har sminkat, klippt och stylat sedan barnsben. Mamma var dock inte alltför glad när hon bad mig klippa liiite på hennes hår när jag var 13år då jag och storebror tyckte det var kul att dra till med 15cm... Haha det gör jag inte om! 

Under gymnasietiden har jag fått äran att styla vänner inför deras studentbaler, sminkat inför fester och även klippt både tjejer och killar. Är det någon som behöver hjälp så ställer jag alltid upp i vått och i torrt. 
Jag vill ständigt lära mig mer och letar ständigt efter nya tekniker och tillvägagångssätt på internet. Man blir aldrig fullärd. Gillar nya ideér och trender. 
Jag Lever, Andas och Drömmer om Hår & Makeup! 


Kontakta mig

License Information

Oj! License is not active yet


×

Your website license was not activated yet or license has expired.


Försök igen

  • If your website was working, and now it's not, please contact your webhosting company. It's the company you pay for ths website, domain or hosting
  • If your website was not working yet, you probably have no license. You can contact your webhosting company for assistance, or get a license on your own
    Logga in Get an Domain License